917 Diaries

All about fashion + a little bit of everything else all wrapped into one

Tuesday

4

February 2014

Almondine

Written by , Posted in FOOD, TRAVEL

Formiguinhas de plantão, já tinha um tempinho que eu não dava dicas de confeitarias e outras guloseimas mais, não é mesmo? Então, o post de hoje é sobre um dos meus lugares preferidos para comer doce aqui em NY: A Almondine, no Brooklyn.

Localizada no charmosérrimo bairro de Dumbo no Brooklyn, a Almondine foi fundada por dois pesos-pesados do açúcar aqui em NY: Jacques Torres e Hervè Poussot – ex chefe de sobremesa do estrelado Le Bernardin.

A Almodine já foi eleita a melhor bakery, melhor croissant e melhor baguete de Nova Iorque!

Este é, definitivamente, meu lugar preferido para comer sobremesas e tomar um café quando estou passeando por Dumbo.

 

I know it’s been a while since I posted tips to please  the sugar addicts – like me – who read the blog, but I am sure I will redeem myself with this one. Today’s post is about one of my favorite bakeries in NY: Almondine.

Located in the über charming Dumbo neighborhood in Brooklyn, Almondine was founded by two “sugar heavy-weights”: Jacques Torres and Hervè Poussot – former pastry chef of award winner Le Bernardin restaurant.

Almondine has been chosen best bakery, best croissant, and best baguette in New York! This is definitely my favorite place to have desserts and have a coffee when walking around Dumbo.

85 Water Street

(Between Main St. and Washington St)

www.almondinebakery.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *